Ainola

Ainolan rakennusvuosi on 2022, mökki on helppokulkuisen tien varressa lähellä Porin-tietä. Ainola sijaitsee pienen metsälammen rannassa. Voit nähdä peuroja pellolla tai ketun loikkivan metsässä.

Ainolan lampi
Ainola Kuuntele linnunlaulua ja rentoudu ulkoporealtaassa

Asuinpinta-alaa reilu 90 m2 ja lisätilaa antaa iso lasitettu terassi n. 30 m2. Puilla lämpiävän saunan yhteydessä oma vilvoitteluterassi ja takkahuone. Ulkoporeallas tuo mahdollisuuden nauttia ympäri vuoden luonnosta ympärillä. Ulkoporeallas sijaitsee mukavasti molempien terassien välissä katetulla alueella.
Mökissä on vuodepaikkoja kahdeksalle henkilölle, alakerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta ja yläkerrassa on kaksi makuusoppia mökin molemmissa päissä. Väliin jää yhteinen oleskelualue jossa toinen televisio.

Ainolassa arjen kiire unohtuu luonnon keskellä. Nauti lomastasi terassilla ulkoporealtaassa, lintujen laulaessa. Oma erillinen puilla lämpiävä sauna on oman saunaterassin yhteydessä. Sisätiloista löytyy myös suihku ja sähkösauna. Yläkerrassa on kaksi makuusoppia jossa toisessa parisänky ja toisessa päässä yläkertaa on kaksi erillistä vuodetta sekä yhteinen oleskelualue. Alakerrassa on parisängyllinen makuuhuone ja toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä. Pikkulammelle päin on iso reilu 30 m2 oleskeluterassi, joka on katettu ja lasitettu tuoden viihtyvyyttä oleiluun ympäri vuoden. Terassilla on kulmasohva ja ruokapöytä sekä iso kaasugrilli. Mökissä on hyvin varusteltu keittiö. Nettiyhteys löytyy myös. Ulkopelejä löytyy mölkky, tikkataulu ja kroketti. Ulkoporeallas on käytössäsi koko loman ajan. Saunan lämmityspuut ja saunakamarin pikkutakan tulen tekoon tarvittavat puut sisältyvät mökkivuokraan. Kovesjoenkievarin oma Tervalaavu on noin 800m päässä jota voit käyttää mökkeillessäsi.

Ainolan keittiö

Majoitushinnasto 

Lemmikkieläimet ovat sallittu ja tervetulleita, mutta perimme lemmikkieläin maksuna 40 € / lemikki.
Kesäaikaan mökki on viikkovuokrauksessa Juhannuksesta elokuun loppupuolelle. Viikkovuokra on 1000 € / viikko.
Siivous ostettuna erikseen on 165 € ja liinavaatesetti 18 €/ henkilö. Sisältäen lakanan, pussilakanan tyynyliina kylpypyyhkeen ja käsipyyhkeen.
Ei sesonkiaikana vuokrataan myös viikonlopuiksi pe-su 600 €
Viikkohinta on ei sesongissa 800 €.
Juhannusviikko on 1250 € ja Joulunaika loppiaiseen 1000 € viikko.

Emme vuokraa mökkiä polttariporukoille eikä nuorisoryhmille.

Mökin saa käyttöön klo 16 ja luovutus on klo 12.

Palvelut

Loppusiivous 165 €

Jos siivoat itse niin huomioithan, että mökin tulee olla samanlaisessa kunnossa kuin tullessasi mökille. Huonosti tehdystä mökin siivouksesta perimme siivousmaksun 150 € jälkikäteen. Huomioithan että sinun tulee tyhjätä tuhkat puusaunan, paljun ja takan tulisijoista pois lähtiessäsi.

Liinavaatteet 18 €/henkilö
sis. pussilakana, lakana, 2 tyynyliinaa, kylpypyyhe ja käsipyyhe.

Mökin sängyissä ei saa nukkua pelkillä makuupusseilla, tarvitset aluslakanan ja tyynyliinan suojaamaan petivaatteita.

Sattuiko vahinko?

Jos sinulta rikkoutuu astioita tai muuta ilmoitathan siitä meille. Voit toki ostaa tilalle samanlaisen, mutta ilmoita sekin. Parkanosta löytyy hyvä valikoima Halpahallista, Hamsterista ja Tokmannilta korvaavia vaihtoehtoja.  Vaihtoehtona on että jätät korvaussumman pöydälle ja kerrot mitä olet rikkonut. Fiksua on tiedustella meiltä mitä se maksaa kun olen rikkonut…. Koska huomaamme kuitenkin asiat tarkastuksen yhteydessä.

Katso Ainolan varaustilanne ja varaa mökki